Velkommen til WeLoveWool

Vi sælger smukke garner af bæredygtige naturfibre

    

Kun naturlige fibre

Vi har uld fra får, alpaka, lama og kamel, samt bomuld, silke, nælde, hør og hamp i forskellige forarbejdninger og blandinger, og i mange smukke farver.
Vi ønsker at undgå garner med kemiske polyfibre og en stor del af vores garner er økologiske. Vi efterspørger AZO-free og GOTS certificerede garner hos vores grossister og foretrækker bæredygtige producenter af garn og tilbehør.

Inspiration

Vi har et udvalg af opskriftshæfter og -bøger, samt løsbladsopskrifter fra vores grossister. Mange strikke/hækle-designere, garngrossister og dameblade har egne hjemmesider, hvor opskrifter kan købes eller downloades gratis. Vi er behjælpelig med at finde garner til alle opskrifter.
Vi har desuden en opslagstavle på Pinterest med inspiration til dit næste projekt.

Lidt men godt

Vi har et meget stort udvalg af knapper i mange forskellige materialer som perlemor, horn, læder, træ, kokos, keramik, stennød, kork og plast. Tag dit færdige strikke/hækle-tøj med, og lad os se om der skulle være en knap, der passer til.
Vi har et udvalg af strikkepinde fra Addi – i letmetal og bambus. Og selvfølgelig en del af ”det løse” så som maskeholdere, pindemålere, markører, uldsæbe mm.

Kurv

loader
Tak! Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
... og få informationer om spændende tilbud, nye varer og meget, meget mere.