Velkommen til WeLoveWool

Vi sælger smukke garner af bæredygtige naturfibre

    

Kun naturlige fibre

WeLoveWool forhandler garn, opskrifter og tilbehør. Vi elsker naturfibre gerne økologiske og gerne i spændende blandinger. I sortimentet har vi uld fra får, alpaca, lama og kamel, samt bomuld, silke, nælde, hør og hamp i forskellige forarbejdninger og mange smukke farver.

Velkommen på vores nye hjemmeside

Der er bl.a. nye søgefunktioner og mange flere varer. Du kan også booke dig ind på vores arrangementer og du kan købe gavekort lige på det beløb du ønsker og skrive en hilsen til modtageren.

Garn og tilbehør

Vi har skønne garner i mange farver og kvaliteter. Vi ønsker at undgå garner med kemiske polyfibre og tilbyder istedet uld, silke, hamp, hør, brændnælde og bomuld i forskellige blandinger og kvaliteter. En stor del af garnerne er desuden økologiske. Vi efterspørger AZOfree og GOTS certificerede garner hos vores grossister.

Vi har også et udvalg af knapper til dit håndarbejde samt strikkepinde og hæklenåle.

Opskrifter og bøger

Vi har et udvalg af opskriftshæfter og bøger, samt opskrifter fra vores forhandlere.

Du er altid velkommen til at kontakte os for vejledning i opskrifter købt her i WeLoveWool.

Kurser og Saloner

Vi afholder SALONER, hvor du kan møde ligesindede, få inspiration og hjælp til dit strikke- eller hækletøj. Salonerne varer et par timer og afholdes hver anden torsdag. Se tidspunkt og datoer under fanen Kurser & Saloner.

Vi afholder også KURSER i strikning, hækling og hakning (tunesisk hækling). Se tid og sted samt kursusindhold under fanen Kurser & Saloner.

Kurv

loader