Gratis fragt v/køb over 600 DKK

Handelsbetingelser

Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler hos WeLoveWool.dk.

LEVERING I DANMARK
Vi sender alle varer med DAO eller PostNord. Det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varen sendes til din privatadresse eller til en pakkeshop nær dig. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til DAO eller PostNord med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os efterfølgende. WeLoveWool.dk er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres. Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer.

LEVERINGSTID
Hos WeLoveWool.dk bestræber vi os på en hurtig levering, så alle ordrer afsendes i løbet af 2-3 hverdage. I forbindelse med udsalg skal der påregnes længere leveringstid. Skulle der opstå forsinkelser hos DAO eller Postnord kan WeLoveWool.dk dog ikke drages til ansvar. I tilfælde af meget forsinkede varer (adskillige dage), eller deciderede udeblevne leverancer, fremsender vi en ny leverance uden beregning. Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre småøer i visse tilfælde kan vare op til 3-4 dage.

Vi sender ikke varer ud i weekender eller på danske helligdage.

FORSENDELSE I DANMARK
Dine køb tillægges et gebyr fra 39 DKK til dækning af forsendelsesomkostninger. Ved kassen vælger du selv om pakken skal leveres til pakkeshop eller hjemmelevering. Pakkestørrelser og typer er defineret på DAOs og Postnords hjemmeside.

Ved køb over 600 DKK sendes ordren fragtfrit i Danmark.

FORSENDELSE TIL UDLANDET
Vi sender alle varer med PostNord. Varerne sendes som brev (max 2 kg) og er ikke forsikret. Til Udlandet, Grønland og Færørerne koster fragten 100 DKK.

Almindelig Service i Europa tager ca. 3-6 hverdage.

Almindelig Service udenfor Europa tager ca. 5-7 hverdage.

TOLD OG MOMS
Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Varer, som sendes fra WeLoveWool.dk kan ikke sendes som en gave til lande uden for EU, i et forsøg på at unddrage sig lokal told og afgifter. Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.

RETURRET/ OMBYTNING AF VARER
WeLoveWool.dk yder 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Varerne skal returneres ubrugte og ubeskadiget og i samme stand som ved modtagelsen med en kopi af fakturaen vedlagt. Vi modtager IKKE varer uden vedlagt kopi af fakturaen. Alle varer skal returneres i original emballage, brugte varer tages ikke retur. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.

WeLoveWool.dk modtager ikke pakker der er sendt “uden omdeling”. Det er dit ansvar, at pakken bliver leveret på vores adresse.

Varen sendes til: WeLoveWool.dk, Permelillevej 12, 8240 Risskov, Danmark.

REKLAMATIONER
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, der er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt os på telefon + 45 40 38 40 19 eller send en mail til info@welovewool.dk. WeLoveWool.dk dækker de fragtomkostninger, der måtte være i forbindelsen med en reklamation.

BETALING
Hos WeLoveWool.dk kan du betale med betalingskort via Bambora.
Accepterede betalingskort:

  • Visa / Visa Dankort
  • MasterCard
  • Maestro
  • MobilePay

Alle priser hos WeLoveWool.dk er angivet i DKK og er inklusive 25% moms, medmindre varen er til et ikke EU-land. Se afsnittet med TOLD OG MOMS.

Vær opmærksom på, at der som regel er gebyrer forbundet med brug af betalingskort.

Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer). WeLoveWool.dk benytter SSL. Du vælger betalingsmetode, når du afgiver din bestilling. Alle købsaftaler, ordrebekræftelser og lign. indgås på dansk.
Close
Cart (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.