Gratis fragt v/køb over 499 DKK

Zodiac CAL

The Zodiac CAL er en crochet along, hvor vi hækler the Zodiac Blanket – et tæppe, der består af 12 firkanter, som illustrerer de 12 stjernetegn.

Tæppet er lavet i teknikken interlocking crochet, hvor to dele i forskellige farver hækles sammen og danner et smukt reliefbillede.

The Zodiac CAL begynder den 2/1 2022 og løber hele 2022. Mønstrene frigives gratis i en Facebookgruppe. Der kommer et nyt mønster, hver gang vi rammer et nyt stjernetegn i kalenderen.

Du skal være øvet hækler, da det kræver lidt hæklekendskab at fange teknikken, men når du først har styr på den, er det faktisk bare en hel masse stangmasker! Der er dog masser af hjælp at hente undervejs, dels en grundig teknikbeskrivelse, dels tutorials og så er der også en Facebookgruppe, hvor du kan stille spørgsmål. Den 2/1 begynder vi med at lære teknikken. Vi hækler en ’test firkant’, så du er fortrolig med det hele, når vi rammer vandmandens tegn, og det første Zodiac-mønster kommer.

Det er gratis at deltage (du skal dog selv købe garnet).
Du deltager ved at melde dig ind i Facebookgruppen: The Zodiac CAL af Karin Eckersberg

Deltag nu →

NB: Hvis du ikke kan vente et helt år på at færdiggøre dit projekt, er det muligt fra februar at købe alle mønsterdele fra Ravelry Store.

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.